Serviceafdelingen

Kjellerup Group klarer alt inden for

Vand, varme, sanitet og gas, som er kernen i vores serviceafdeling, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet. Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes, så er vi klar til opgaven.
Kjellerup Group håndterer alt fra det simple til det avancerede. Vi gør det til tiden og til din tilfredshed. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer. Vi giver gode råd og en samlet pris på arbejdet, inden vi går i gang.

Nyt badeværelse i høj kvalitet

Badeværelset er for mange et vigtigt rum, da det forbindes med velvære. Kjellerup VVS A/S har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætning af et helt nyt badeværelse. Vores erfaring sikrer dig et smukt resultat, der kan leve op til dine forventninger.
Har du brug for et nyt badeværelse, kan vi ud fra dine ønsker og forventninger skabe et badeværelse af høj kvalitet og funktionalitet. Med vores ekspertise inden for badeværelser, kan vi rådgive dig i forhold til de valg, der skal træffes. På den måde har du en kompetent samarbejdspartner gennem hele badeværelsesprojektet.

At lave et nyt badeværelse er et stort projekt, og det er vigtigt at planlægge ombygningen grundigt. Vi kan levere et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler, så du er sikker på at få det, der passer til dit nye badeværelse.
Derudover har vi et stort sortiment af vand- og energibesparende produkter, som du kan benytte til dit nye badeværelse uden at gå på kompromis med komforten.

Kontakt os angående nyt badeværelse allerede i dag

Har du brug for hjælp til at skabe dit drømmebadeværelse, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 88 13 70 eller på service@kjellerupvvs.dk. Med vores mange års erfaring inden for VVS-arbejde, er vi altid klar til at rådgive og udføre et godt stykke arbejde.
Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse.

Vi tilbyder inspiration og professionel sparring, så du vælger den bedste løsning til lige netop din bolig.

Blikafdelingen

Vi udfører alle former for blikarbejde.
Skal arbejdet udføres i zink, kobber eller aluminium, sikrer vores dygtige faguddannede medarbejdere, at resultatet bliver smukt, og at kvaliteten er i top.
Uanset om det er:
• Tag
• Tagrender
• Facader
• Inddækninger
• Skotrender
• Kviste
Der trænger til en kærlig hånd eller et helt nyt udseende, kan vi klare opgaven
Vi tilbyder inspiration og professionel sparring, så du vælger den bedste løsning til lige netop din bolig.

Gas

Kjellerup Group kan hjælpe med installation og service af naturgaskedler og gasforbrugende apparater, både store og små anlæg. Arbejdet med gas kræver en autoriseret fagmand. Hos Kjellerup Group har vi mere end 30 års erfaring, og står klar til at hjælpe med store og små anlæg.
Hvis valget er en varmepumpe, rådgiver vi dig til det rigtige valg. Det kunne være:
• Luft til luft varmepumpe
• Luft til vand varmepumpe
• Jordvarmeanlæg
Alternativ løsning kan være en hybridvarmepumpe, som er en kombination af gasfyr og varmepumpe. Hybridvarmepumpen reducerer gasforbruget med op til ca. 80%
Ved Kjellerup VVS kan du lave en serviceaftale på dit gasfyr.

Varmepumpe

Det vigtigste når du vælger en varmepumpe er, at du køber den der dækker dit behov uden at være overdimensioneret. Hos Kjellerup Group kan vi hjælpe dig med rådgivningen, så du vælger den rigtige.
Luft/luft: Benyttes oftest som en sekundær varmekilde, som supplement til en primær varmekilde. Den vil altid havde størst effekt i det rum, den er placeret i. Luft/luft varmepumpen er en billig suppleringsvarme og cirkulerer tilmed luften, så den dermed skaber et bedre indeklima.
Luft/vand: Anvendes som primær varmekilde, hvilket vil sige, at man benytter den som central varmekilde til huset. Den er typisk til store helårshuse eller større sommerhuse, men også hvis du benytter gas- eller oliefyr. En luft til vand varmepumpe giver både rumvarme og varmt brugsvand.
Luft til vand kræver, at man har vandbårne radiatorer eller gulvvarme og plads til udedelen på sin grund.

Jordvarmeanlæg

Kjellerup Group kan også tilbyde et jordvarmeanlæg, der udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Uanset om du vælger sol- eller jordvarme, kan du spare op til 60% på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.
Begge anlæg fungerer, når det er overskyet og dagene er korte, så man behøver ikke bekymre sig om det danske vejr.

Bioanlæg

Biobrændsel er et billigt og miljøvenligt alternativ til din opvarmning. Fyring med træpiller, korn, skovflis eller anden biobrændsel i et stokeranlæg kan give dig en stor besparelse. Du kan let spare op til 50% på din varmeregning.
Biobrændselsanlæg findes til alle varmebehov, både til villaen, parcelhuset og virksomheden. Det er en velafprøvet teknologi med en høj standard, når det gælder ydeevne, driftssikkerhed, økonomi, service og miljø.

Solvarmeanlæg

Kjellerup VVS A/S sætter solfangere op, så det passer til huset.

Står du over for en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse, til anlægget er tilsluttet og fungerer.

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg, der udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Uanset om du vælger sol- eller jordvarme, kan du spare op til 60 procent på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.

Selv når det er overskyet og dagene er korte, fungerer anlæggene. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr.

Kjellerup VVS forhandler flere forskellige fabrikater af solvarme.

Kontakt os for en vejledende samtale om mulighederne i solvarmeanlæg

Boligventilation

Nyere parcelhuse er i dag så godt isoleret, at man med fordel kan montere et ventilationsanlæg og derved sikre et godt indeklima. Ventilationsanlægget hindrer dannelsen af fugt og skimmelsvamp, holder Co2 niveauet nede samt mindsker dannelsen af støvmider ved at cirkulere frisk luft rundt i huset. I en standard bolig skiftes luften 0,5 gange i timen, hvilket vil sige at alt luften i boligen bliver skiftet ud ca. hver 2. time.

Ventilationsanlægget genbruger varmen fra luften der suges ud og overfører den til frisk udeluft, som bliver blæst ind i boligen.

Hvis du som parcelhusejer vil høre mere om, hvordan man opnår et godt indeklima, så står vi klar til at hjælpe dig.

Nogle af fordelene ved ventilationsanlæg er:

  • Bedre indeklima
  • Fjerner fugt fra boligen og derved reduceres risikoen for skimmelsvamp
  • Reduktion af støvpartikler
  • Mindre udluftning
  • Formindsker Radon

Gulvvarme

Gulvvarme er en usynlig og energieffektiv løsning sammenlignet med en radiator, her får man en behagelig varme over et stort område. Det er fuldt integreret under gulvet, så man slipper for støv fangere der stikker ud fra væggen og påvirker indretningen.

Vi kan hjælpe dig med den rette løsning, også hvor man ikke skal bryde eksisterende betongulve op.

Kontakt os for en vejledende samtale om mulighederne med gulvvarme.

Kjellerup Group tilbyder installation, service og vedligeholdelse af alle installationer.

Er du i tvivl om, hvilken grøn løsning du skal vælge, står vi altid klar til at hjælpe dig ved Kjellerup Group.

Kontakt os for nærmere information