|    Se vores katalog
);

Akut VVS

Akut VVS når du har brug for det

Vi har alle sammen prøvet at stå i en situation, hvor man har brug for akut VVS hjælp. Et vandrør er sprunget, og der er vand ud over hele gulvet, vi ved ikke selv, hvad vi skal stille op og har brug for professionel hjælp.

Har du brug for akut VVS til rørskader, manglende varme, frost sprængning af vandrør el.lignende så kommer Kjellerup VVS gerne ud og hjælper dig. Vores dygtige medarbejdere har været ude til utallige akutte VVS-skader og ved, hvordan sager som disse skal håndteres enkelt og hurtigt.

Vi lytter til dit problem, og vores kompetente medarbejdere finder hurtigst muligt en løsning og udbreder skaden med det samme.

Akut til rådighed 24 timer i døgnet

Et VVS-relateret problem kan ske på alle tider af døgnet, og derfor står Kjellerup VVS altid til rådighed. Har du behov for akut VVS hjælp, kan du altid kontakte os.

Har du brug for hjælp uden for vores normale åbningstider, vil et akut-nummer blive oplyst i telefonen ved opkald på vores normale hovednummer. Vi udfører både almindelig opgaver samt akut VVS i Midtjylland, Aarhus og Silkeborg. Kontakter du os for at få akut VVS hjælp uden for almindelige arbejdstider, vil der blive pålagt et gebyr på 500 kr. plus en forhøjet timepris.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp
Står du og har brug for akut VVS hjælp, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 88 13 70

Skriv til os

Vi er altid klar til at give en hjælpende hånd til lige netop dit projekt.