Historie

Læs om vores afdelinger her.

timeline_pre_loader

År 1998 - Start Ågade 80, Kjellerup

Kjellerup VVS har eksisteret siden 1998, hvor VVS-virksomheden blev grundlagt af undertegnede Claus Egholm Bendz og daværende makker Niels Olesen på Ågade 80 i Kjellerup, som vores tidligere læremester Peter Kjær havde grundlagt.

År 2007 - Flyttede til Vandværksvej 13, Kjellerup

Dengang var vi 8 ansatte, men hurtigt voksede virksomheden sig større, og vi fandt nye lokaler på Vandværksvej i Kjellerup.

År 2012 - Flyttede til Almtoftvej 32, Kjellerup

I 2014 købte jeg Niels Olesens andel, og ikke længe efter skulle der igen findes større lokaler, som blev på Almtoftvej i Kjellerup.

År 2017 - Købte BEA og flyttede til Hagemannsvej 6, Silkeborg

I efteråret 2017 blev installatørvirksomheden BEA VVS, som lå på Hagemannsvej 6A i Silkeborg opkøbt. BEA VVS var en virksomhed der blev etableret i 1971 og havde derfor mange års erfaring i VVS-branchen.
BEA VVS og Kjellerup VVS blev styret fra begge domiciler, vi havde serviceafdelingen på adressen i Silkeborg og projektafdelingen på adressen i Kjellerup.

År 2020 - Købte Salten Smedie- og VVS

Januar 2020 opkøbte Kjellerup VVS, virksomheden Salten VVS. Virksomheden blev styret af Søren Chr. Sørensen, som var den 4. generation i Salten VVS. Et firma med mere end 100 års erfaring og især deres kompetencer inden for gasservice, var endnu en styrke for Kjellerup VVS.

År 2020 - Startede Kjellerup Ventilation

2020 var også året hvor Kjellerup VVS fik en afdeling med ventilation. Kjellerup ventilation ApS blev grundlagt. Fra start blev der ansat ingeniør, ventilations tekniker, indregulerings-tekniker og en teknisk tegner. Dermed var vi godt rustet til at hjælpe kunderne med alle former for ventilations-systemer.
Efteråret 2021 styrkede man blikafdelingen. Grønbæk Blikkenslager ApS blev købt og med den tidligere ejer Heinrich Trøjborg ved roret, var vi nu klar til også at yde den bedste service her.

År 2022 - Kjellerup Group A/S på F.L.Smidthsvej 9, Silkeborg

I 2022 blev alle afdelinger samlet under et tag på F. L. Smidths Vej 9 i Silkeborg under ”paraplyen” Kjellerup Group.

År 2023 - Den 1. februar 2023

Kjellerup Group A/S blevet en del af InstallatørGruppen.