Kjellerup VVS A/S klarer alt inden for VVS.

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet.

Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes, så er vi klar til opgaven.

Kjellerup VVS A/S håndterer alt fra det simple til det avancerede. Vi gør det til tiden og til din tilfredshed. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer.

Vi giver gode råd og en samlet pris på arbejdet, inden vi går i gang.

Nyt badeværelse i høj kvalitet

Badeværelset er for mange et vigtigt rum, da det forbindes med velvære. Kjellerup VVS A/S har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætningen af et helt nyt badeværelse. Vores erfaring sikrer dig et smukt resultat, der kan leve op til dine forventninger.

Har du brug for et nyt badeværelse, kan vi ud fra dine ønsker og forventninger skabe et badeværelse af høj kvalitet og funktionalitet. Med vores ekspertise inden for badeværelser, kan vi rådgive dig i forhold til de valg, der skal træffes. På den måde har du en kompetent samarbejdspartner gennem hele badeværelsesprojektet.

Mange armaturer og møbler til badeværelset
Kjellerup VVS A/S laver nye badeværelser i Kjellerup, Viborg og Silkeborg. At lave et nyt badeværelse er et stort projekt, og det er vigtigt at planlægge ombygningen grundigt. Vi har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler, så du er sikker på at få det, der passer til dit nye badeværelse.

Derudover har vi et stort sortiment af vand- og energibesparende produkter, som du kan benytte til dit nye badeværelse uden at gå på kompromis med komforten.

Kontakt os angående nyt badeværelse allerede i dag
Har du brug for hjælp til at skabe dit drømmebadeværelse, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 88 13 70 eller på service@kjellerupvvs.dk. Med vores mange års erfaring inden for VVS arbejde, er vi altid klar til at rådgive og udføre et godt stykke arbejde i området omkring Kjellerup, Viborg og Silkeborg. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse.

Blikkenslager

Kjellerup VVS A/S udfører alle former for blikarbejde.

Skal arbejdet udføres i zink, kobber eller aluminium, sikrer vores dygtige medarbejdere, at resultatet bliver smukt, og at kvaliteten er i top.

Uanset om det er taget, tagrenden eller facaden, der trænger til en kærlig hånd eller et helt nyt udseende, kan vi klare opgaven.

Vi tilbyder inspiration og professionel sparring, så du vælger den bedste løsning til lige netop din bolig.

Certifikatsvejsning

Kjellerup VVS A/S tager alle udfordringer inden for certificeret svejsearbejde.

Vi har egen certifikatsvejser til rørinstallationer – fortrinsvis gas og dampinstallationer, men også andre installationer der kræver certifikat.

Professionel installation af vandhane

Der findes et utal af forskellige vandhaner, der passer til forskellige menneskers behov. En slags vandhane passer bedst til køkkenet, en anden til bryggerset og en tredje til badeværelset. Skal du have udskiftet dit armatur, kan Kjellerup VVS ordne alle former for installation af vandhane.

Vi har et bredt kendskab inden for installation af vandhane og udfører gerne den opgave, du har brug for hjælp til. Derudover kommer vi gerne med forslag til hvilken vandhane, der passer til for eksempel dit badeværelse eller køkken. Vi er et professionelt team, der hjælper kunder med installation af vandhane i Kjellerup, Viborg og Silkeborg.

Installation af vandhane og alle slags VVS-opgaver
Udover installation af vandhaner udfører vi også mange andre VVS-opgaver. Skal du have lavet et nyt køkken, badeværelse eller have flyttet din håndvask, kan vi også hjælpe med alt fra rørarbejde til opsætning.

Vi har mange års erfaring og med os i ryggen, er du sikret en kompetent samarbejdspartner gennem hele projektet. For os er kvalitet i højsædet og vi forlader ikke en opgave, før vi selv er 100% tilfredse med det. Kjellerup VVS udfører alle opgaver store som små.

Kontakt os allerede i dag
Står du og har brug for hjælp til installation af din vandhane eller til en anden VVS opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 88 13 70 eller på service@kjellerupvvs.dk. Vi er altid klar med rådgivning og giver gerne et uforpligtende tilbud, på opgaven der skal løses.

Husk på at du ifølge lovgivningen har ret til at benytte dig af Håndværkerfradrag
  • Man kan få fradrag op til 12.200 kr. pr. person i husstanden for energirenoveringer, klimatilpasninger etc. Der gives dog kun fradrag for arbejdsløn og ikke materialer.
  • Skattefradraget svarer til et tilskud på cirka en tredjedel af lønudgiften.

Kjellerup VVS udfører arbejde på følgende installations områder, som du som kunde kan drage fordel og få fradrag for:

  • Installation eller udskiftning af varmestyringanlæg, fx radiatorer, radiatortermostatventiler, vejrkompenseringsanlæg mv.
  • Reparation eller udskiftning af gasfyrskedler og varmeanlæg, herunder vandvarmer, fjernvarmeanlæg samt reparation af gulvvarme
  • Udskiftning eller reparation af fjernvarmeunits
  • Installation af varmepumper

Spørg os til råds og læs mere på

https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759