Vores afdelinger

Virksomheden drives af Claus Egholm.

Kjellerup VVS har eksisteret siden 1998, hvor VVS virksomheden blev grundlagt af Claus Egholm Bendz. Virksomheden beskæftiger p.t. omkring 130 dygtige medarbejdere, bestående af udlærte VVS-montører, Tømre, Autoriserede Gastekniker og Administrative medarbejdere, som alle er med til at sikre professionalisme og kvalitet fra a til z.

Virksomheden drives fra lokaler beliggende på F.L.Smidthsvej 9 – I Silkeborg, og har autorisation inden for VVS og Naturgas. Kjellerup VVS er ligeledes medlem af Tekniq med garantiordning for VVS-installatører.

“Vi mener at kunne tilbyde den service og kvalitet, som der kræves af jer såvel i det daglige som ved større opgaver. Vi har stor fleksibilitet og kan oftest sætte mandskab ind i akutte situationer, så derfor mener vi at ville være en interessant samarbejdspartner for jer. Håber hermed at dette har vakt jeres interesse og ser frem til at høre fra jer”

Virksomheden har 50 kørende servicevogne, værksted og vagt uden for normal arbejdstid.

 

 

Kjellerup VVS købte i foråret 2017 VVS virksomheden Bent E. Andersen 

Bent E. Andersen A/S, bedre kendt som BEA, blev i år 2017 en del af Kjellerup VVS A/S. BEA er en virksomhed med mange års erfaring i VVS-Branchen. Silkeborg virksomheden blev oprindeligt etableret tilbage i år 1971, og har mange års erfaring indenfor branchen. BEA er en virksomhed, som går meget højt op i at give kunderne den bedste service, uanset hvornår på døgnet de har brug for hjælp. BEA løser i samarbejde med Kjellerup VVS en bred vifte af forskellige VVS-opgaver og er åben overfor alle typer opgaver.

Kjellerup VVS opkøbte pr. 1 Januar år 2020, virksomheden Salten VVS.

Virksomheden styres i dagligdrift af Søren Chr. Sørensen, som er den 4. generation, efter den oprindelige ejer, Christian Sørensen. Salten VVS er en veldrevet virksomhed med mere end 100 års erfaring indenfor alt hvad der tilhører VVS faget, herunder blandt andet:

Saltens VVS er medlem af Arbejdsgiverne, Dansk Smedemesterforening og er en OR registreret virksomhed. Virksomheden består i dag af 8 dygtige medarbejdere fordelt på udlærte VVS-montører med A-certifikat og lærlinge. Salten VVS har i firmaets historie de sidste åringer haft 2 lærlinge, som har modtaget sølvmedaljer ved Danmarksmesterskaberne for VVS.