Ventilationsafdelingen

Hos Kjellerup Ventilation ApS har vi bred erfaring med ventilationsløsninger til store projekter.

Blandt andet svømmehaller, sygehuse, uddannelsesinstitutioner, firmadomiciler og boligbebyggelser.

Vi har specialiseret os i at løse både ventilations- og VVS-entrepriser som in house avancerede løsninger med vores kunder.

Erfaringsmæssigt har vores ansatte til sammen mere end 50 års erfaring i ventilationsbranchen, derfor er vi et team med bred viden om alle former for ventilations-systemer.

Vi rådgiver, tegner og projekterer, monterer og servicerer ventilationssystemer i tæt samarbejde med entreprenører, ingeniørfirmaer, erhvervskunder samt privatkunder i hele landet.

Medarbejderne i Kjellerup Ventilation ApS er primært ingeniører, VVS-installatører, indregulerings-teknikere samt ventilations-teknikere med en solid brancheerfaring.

Vi har stor erfaring med alle former for ventilation, og vi er stolte af fortsat at vokse og udvikle os.

Boligventilation og godt indeklima.

Nyere parcelhuse, er i dag så godt isoleret, at man med fordel kan montere et ventilationsanlæg og derved sikre et godt indeklima. Ventilationsanlægget hindrer dannelsen af fugt og skimmelsvamp, holder Co2 niveauet nede samt mindsker dannelsen af støvmider ved at cirkulere frisk luft rundt i huset. I en standard bolig skiftes luften 0,5 gange i timen, hvilket vil sige at alt luften i boligen bliver skiftet ud ca. hver 2. time.

Ventilationsanlægget genbruger varmen fra luften, der suges ud og overfører den til frisk ude luft som bliver blæst ind i boligen.

Hvis du som parcelhusejer vil høre mere om, hvordan man opnår et godt indeklima, så står vi klar til at hjælpe dig.

Nogle af fordelene med ventilationsanlæg er:

  • Bedre indeklima
  • Fjerner fugt fra boligen og derved reduceres risikoen for skimmelsvamp
  • Reduktion af støvpartikler
  • Mindre udluftning
  • Formindsker Radon