);

Rørskader

Rørskader reparerer vi hurtigt og effektivt

Utætte vandrør kan blive en meget kostelig affære, da de i visse tilfælde ikke opdages i tide. Skjulte rørskader kan medføre store skader, der kan være meget kostbare at få repareret. Andre rørskader i form af utætte rør kan man ikke undgå at se, da der hurtigt spredes vand ud over hele gulvet i for eksempel køkkenet eller på badeværelset.

Har du brug for hjælp med rørskader, står Kjellerup VVS for alle former for skader i Kjellerup, Viborg og Silkeborg. Vi står til din rådighed på alle tider af døgnet. Opstår der akutte rørskader uden for vores almindelige arbejdstider, vil et akut-nummer blive oplyst i telefonen ved opkald på vores hovednummer.

Undgå spildtid og lad os gøre arbejdet

Med os som hovedentreprenør for rørskader, vil du have et fast team af håndværkere, der klarer arbejdet fra start til slut. Vi sørger for kontakten til dit forsikringsselskab og derudover står vi for alt lige fra trykprøvning til ophugning, udbedring, gulvbelægning og slutmontering.

Med vores mange års erfaring, kan vi garantere, at du har kompetente fagfolk til at udføre din opgave. Vi klarer store som små opgaver i lokalområderne omkring Viborg og Silkeborg, og sikrer at tingene ender ud i et resultat af højeste kvalitet.

Lad os hjælpe dig med dine rørskader

Har du brug for hjælp til en rørskade, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 88 13 70 eller på service@kjellerupvvs.dk. Vi er altid klar med vores hjælp og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Ring eller skriv til os

Vi er altid klar til at give en hjælpende hånd til lige netop dit projekt.

Telefon: 86 88 13 70
E-mail: service@kjellerupvvs.dk