Badeværelse i Silkeborg, Viborg & omegn

Nyt badeværelse i høj kvalitet

Badeværelset er for mange et vigtigt rum, da det forbindes med velvære. Kjellerup VVS A/S har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætning af et helt nyt badeværelse. Vores erfaring sikrer dig et smukt resultat, der kan leve op til dine forventninger.
Har du brug for et nyt badeværelse, kan vi ud fra dine ønsker og forventninger skabe et badeværelse af høj kvalitet og funktionalitet. Med vores ekspertise inden for badeværelser, kan vi rådgive dig i forhold til de valg, der skal træffes. På den måde har du en kompetent samarbejdspartner gennem hele badeværelsesprojektet.

At lave et nyt badeværelse er et stort projekt, og det er vigtigt at planlægge ombygningen grundigt. Vi kan levere et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler, så du er sikker på at få det, der passer til dit nye badeværelse.
Derudover har vi et stort sortiment af vand- og energibesparende produkter, som du kan benytte til dit nye badeværelse uden at gå på kompromis med komforten.

Kontakt os angående nyt badeværelse allerede i dag

Har du brug for hjælp til at skabe dit drømmebadeværelse, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 86 88 13 70 eller på mail: service@kjellerupvvs.dk. Med vores mange års erfaring inden for VVS-arbejde, er vi altid klar til at rådgive og udføre et godt stykke arbejde.
Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse.

Vi tilbyder inspiration og professionel sparring, så du vælger den bedste løsning til lige netop din bolig.

Kjellerup Group A/S tilbyder installation, service og vedligeholdelse af alle installationer.

Er du i tvivl om, hvilken grøn løsning du skal vælge, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os for nærmere information