Naturgas

Arbejde med gas kræver en autoriseret fagmand. Med os som samarbejdspartner får du en af branchens bedste, med mere end 25 års erfaring.

Kjellerup VVS A/S er en erfaren virksomhed inden for gasarbejde. Vi lægger vægt på god service og kvalitet ned til mindste detalje.

Skal gaskedlen flyttes grundet ombygning? Så står vi klar til at løse opgaven, samtidigt med at vi får det til at passe ind i dine byggeplaner. Er det blevet tid til et nyt gasfyr? Så klarer vi udskiftning og omlægning af rør og aftræk. Med et serviceabonnement får du både løbende vedligeholdelse og akut servicering, hvis der opstår fejl i anlægget.

Vi udfører arbejde for både små og store kunder – fra den private parcelhusejer til virksomheder og institutioner.

Vi har A certifikat og døgnvagt året rundt.

Solvarmeanlæg

Kjellerup VVS A/S sætter solfangere op, så det passer til huset.

Står du over for en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse, til anlægget er tilsluttet og fungerer.

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg, der udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Uanset om du vælger sol- eller jordvarme, kan du spare op til 60 procent på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.

Selv når det er overskyet, og dagene er korte, fungerer anlæggene. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr.

Kjellerup VVS forhandler flere forskellige fabrikater af solvarme.

Kontakt os for en vejledende samtale om mulighederne i solvarmeanlæg

Bioanlæg

Biobrændsel er et billigt og miljøvenligt alternativ til din opvarmning. Vi stiller vores erfaring til rådighed, så du kan træffe det rigtige energivalg.

Fyring med træpiller, korn, skovflis eller anden biobrændsel i et stokeranlæg kan give dig en stor besparelse. Du kan let spare op til 50 procent på din varmeregning.

Biobrændsel er grøn energi. Hvor de fossile brændstoffer som olie, gas og kul er med til at øge drivhuseffekten, vil hver kWh, der konverteres til bioenergi, være med til at reducere den.

Biobrændselsanlæg findes til alle varmebehov, både til villaen, parcelhuset og virksomheden. Det er en velafprøvet teknologi med en høj standard, når det gælder ydeevne, driftsikkerhed, økonomi,
service og miljø.

Vi tilbyder installation, service og vedligeholdelse af dit biobrændselsanlæg.

Kjellerup VVS A/S forhandler Baxi og Passat.

Ring eller skriv til os

Vi er altid klar til at give en hjælpende hånd til lige netop dit projekt.

Telefon: 86 88 13 70
E-mail: service@kjellerupvvs.dk