Beregner søges!

Beregner søges!

Har du erfaring med VVS/Ventilations beregning og udarbejdelse af tilbud? Så har vi lige jobbet til dig! Vi har travlt i Kjellerup Group og søger endnu en beregner til vores team på F L Smidths Vej 9 i Silkeborg. Med reference til afdelingscheferne bliver dine opgaver:
  • Kalkulation og beregning af VVS/ventilations-opgaver inden for service, spjæld og mindre installationsopgaver.
  • Store projekter som kommunale bygninger, kontorbygninger og industri.
  • Indhentning af tilbud fra leverandører og underentreprenører.
  • Deltagelse i besigtigelse og møde hos kunder/bygherre.
  • Deltagelse ved sagsoverdragelse fra kalkulation til produktion.
  • Samarbejde med og støtte til kollegaer.

Om dig

Du har gerne erfaring fra en lignende rolle, hvor udarbejdelse af tilbud og beregning af VVS-projekter har været kernen i jobbet. Uddannelsesmæssigt kan du f.eks. være VVS-installatør, tekniker eller ingeniør. Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra VVS-området. Dertil er du en god og stabil bruger af Calwin. Vores erfaring siger os, at du som beregner lykkes bedst, hvis du trives med at arbejde struktureret og analytisk. Dertil er det vigtigt, at du kan lide at fordybe dig i opgaverne og har et godt øje for detaljerne. Du er god til at tænke ud af boksen og finde på alternative løsninger i såvel travle som rolige perioder. Gode samarbejdsevner er vigtige i en dagligdag, hvor samarbejde er afgørende for det optimale resultat.

Vi tilbyder:

Du får et selvstændigt og udfordrende job med en høj grad af frihed under ansvar. Du får mulighed for at samarbejde og sparre med kompetente kollegaer, der er kendetegnet ved en kultur præget af en uformel omgangs tone. Vi er en ambitiøs arbejdsplads med cirka 130 kompetente og engagerede kolleger, der hver dag arbejder for at skabe vækst og udvikling. Foruden den daglige faglige sparring, har vi et godt socialt sammenhold, som bliver styrket med firma arrangementer. Udover de aktiviteter som vores Personaleforening, står i spidsen for.

Er du interesseret ?

Så send din ansøgning og dit CV til job@kjellerupvvs.dk. Vi har løbende samtaler. For yderlige spørgsmål kan Claus Egholm kontaktes på 25 32 27 70